Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Myspaces Sverigekontor läggs ner

Publicerad: 1 Juli 2009, 10:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:18

Det svenska Myspacekontoret och åtta andra kontor runt om i världen läggs ner.


Dagensmedia.se har tidigare rapporterat om att Myspace gör sig av med två tredjedelar av den internationella personalen och överväger nedläggning av tio internationella kontor, däribland Stockholmskontoret. 

Enligt uppgift till Dagensmedia.se är det nu klart att Stockholmskontoret läggs ner. Redan inom ett par veckor kommer driften av svenska Myspace tas över av London-kontoret. Stora delar av personalen har redan slutat på kontoret. Marknadschefen Jonas Lindberg Nyvang slutade sitt jobb i mars för att gå till Starcom. Tidigare i veckan kunde Dagensmedia berätta att Martin Ingemansson, tidigare försäljningschef på det svenska Myspacekontoret, blir försäljningschef när Facebook öppnar nordiskt huvudkontor i Stockholm i September. Enligt uppgift jobbar bara en handfull kvar på kontoret som som mest hade runt 20 anställda.

Nordiska Myspaces vd Hans Eriksson vill inte kommentera uppgifterna. Dagensmedia.se har sökt Dani Dudeck, global pr- och kommunikationschef på Myspace.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.