Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

MTGx i samarbete med Google

MTGx, med förre Google-chefen Rikard Steiber i spetsen, ska hjälpa till att marknadsföra och vaska fram idéer till Google Glass.


Publicerad 2013-10-14 11:59
Uppdaterad 2015-12-06 13:31

Ämnen i artikeln:

Sime

Dela artikeln:

MTGx, Google och Sime bjuder in svenska talanger till Google Glass Showdown, som i ett pressmeddelande beskrivs som det första Google Glass-eventet någonsin i Norden.

Tanken är att ett antal team ska erbjudas möjligheten att visa upp sina idéer för hur man kan använda Google Glass inför en jury bestående av Rikard Steiber, vd för MTGx, Gustav Radell, marknadschef för Google Sverige, och Ola Ahlvarsson, ordförande för den digitala konferensen Sime.

Vinnaren får ett par Google Glass – och möjligheten att förvandla sin idé till verklighet tillsammans med MTGx.

– Google Glass är ett utmärkt exempel på när innovation och teknologi används för att ta användarnas erfarenheter till helt nya nivåer. MTGx är glada för att stå värd för det första Google Glass-eventet någonsin i Norden, säger Rikard Steiber, vd för MTGx, i ett pressmeddelande.

Google Glass Showdown arrangeras den 12 november i Stockholm.

Läs mer om Rikard Steibers arbete med MTGx i senaste numret av Dagens Media, nummer 17, 2013.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.