Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

MTG säljer Bet24

MTG säljer sitt nätspelbolag Bet24. Köpare är konkurrenten Unibet.


Publicerad 2012-04-11 05:09
Uppdaterad 2015-12-06 14:27

Ämnen i artikeln:

Unibet

Dela artikeln:

Enligt ett pressmeddelande landar köpeskillingen på 13,5 miljoner euro kontant, det vill säga nästan 125 miljoner kronor.

Unibet avser att integrera Bet24:s verksamhet med sina egna produkter och tjänster, samt ta över kunderna till sin egen plattform. Enligt avtalets ska Unibet även överta cirka 45 av Nordic Betting Ltds anställda till sin verksamhet på Malta.

– Försäljningen av Bet24 är i linje med vårt fokus på vår kärnverksamhet inom tv och radio. Vi har byggt upp och utvecklat vår verksamhet inom online betting och vadslagning de senaste sju åren, under en tid då konkurrensen har hårdnat inom denna bransch. Unibet är en av de största och mest etablerade aktörerna på den europeiska marknaden, vilket gör dem till en attraktiv plattform för Bet24:s kunder och för en vidareutveckling av verksamheten, säger Hans-Holger Albrecht, vd koncernchef för MTG, i pressmeddelandet.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.