Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag08.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

MTG-avhoppare startar e-handelsbolag

Publicerad: 1 Juni 2015, 12:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:59

Hollywoodfruar, Top Model och Project Runaway är några av projekten de har jobbat med under sin tid på MTG TV. Nu lanserar Cecilia Bungss och Malin Schönberg en egen butik på internet.


Ämnen i artikeln:

MTG TV

Efter de omorganisationer som genomfördes på MTG TV har Malin Schönberg, tidigare kundchef på säljavdelningen, och Cecilia Bungss, tidigare projektledare på marknadsavdelningen, lämnat bolaget.

Nu lanserar de den egna e-handelssajten Feel for brands. En second hand-butik som bara ska sälja dyrare varumärken.

– Vi tyckte att det saknades en butik där man framförallt kunde annonsera utan att försvinna i myllret, som man gör på exempelvis Blocket. Det är ingen negativ sajt, men det är väldigt många som annonserar där och det är både högt och lågt. Vill man sälja något exklusivt på Blocket så kan det vara svårt att sticka ut, säger Cecilia Bungss till Dagens Media.

Sajten började byggas i januari och har nu lanserats. För att nå ut med att butiken finns kommer Cecilia Bungss och Malin Schönberg främst satsa på digital marknadsföring.

– Vi kommer att gå ut på Facebook, Instagram, bloggar och Google Adwords bland annat. Det här känns underbart och det är jättekul kan jag säga. Man kan inte vara annat än stolt, säger Cecilia Bungss.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTG TV

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.