Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Mobiento anställer AD

Publicerad: 5 januari 2012, 08:05
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:37

Den mobila byrån Mobientio fortsätter på den inslagna banan att stärka sitt strategiska och kreativa erbjudande. Nu anställer de sin första ad.


Ämnen i artikeln:

Mobiento

Jakob Nielsen kommer senast från Great Works där han jobbat med kunder som Absolut och Electrolux. Mobiento har expanderat kraftigt under året och tidigare rekryterat 15 nya medarbetare. Jakob Nielsen är dock byråns första ad och han blir nu en del av Mobiento Creative.

– Vi rör oss allt mer från ett starkt teknikfokus till att bli mer av en kreativ byrå. Sedan tidigare har vi anställt en creative director och en planner. Näst på tur står en copywriter och därefter ska vi bli fler inom varje kompetensområde, säger Johanna Fagrell Köhler, vd på Mobiento.

Om rekryteringen av Jakob Nielsen säger hon:

– Vi är jätteglada att han kommit till oss. Han har jobbat länge med det digitala och en hel del med mobilt. Från Great Works har han också erfarenhet från att jobba med stora internationella kunder.

Mobiento har i dag verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och i USA via ett kontor i New York. Totalt har gruppen 46 anställda.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Mobiento

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.