Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

"Miss Inga" lämnar Hanky.se

Publicerad: 11 November 2010, 09:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:32

Martin "Miss Inga" Johansson slutar som chefredaktör för gay-communityn Hanky.se. Nu ska han jobba med sociala medier i egen låda.


– Jag gör som kungen och vänder blad och går vidare. Jag blir min egen, säger Martin Johansson, och fortsätter:

– Jag kommer att fortsätta att jobba med sociala medier och pr. Till en början går jag in mer som underleverantör till befintliga pr-byråer och hjälper dem med sociala medier-projekt och events. Nu har jag två events som jag gör ihop med Pretto PR, bland annat en lansering på Berns.

Enligt uppgift till dagensmedia.se lämnar Martin Johansson Hanky.se efter meningsskiljaktigheter med ägaren Glife. Martin Johansson dementerar att något sådant ska ligga bakom att han slutar.

– Nej, så är det inte. De vill ta en annan riktning som är fantastisk men som inte passar mig. Jag går vidare men det är inte omöjligt att vi samarbetar framöver. Det är no hard feelings whatsoever.

Martin Johansson ska sitta på "Nya kontoret" vid Stureplan.

– Jag har haft vansinnigt roligt i nästan 2,5 år, och jag tycker att vi har tagit fram ett helt nytt koncept vad gäller sociala medier och vad man kan göra där. Nu vill jag vidareutveckla det på mitt eget sätt.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.