Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Michaela Forni lämnar Devote – blir en del av Tailsweep

Publicerad: 17 November 2015, 13:41
Uppdaterad: 29 Juni 2017, 12:15

Tailsweep värvar bloggerskan och modeprofilen Michaela Forni, som lämnar sina tjänster på Devote och Modern Women Media.


Ämnen i artikeln:

DevoteTailsweep

Det sociala mediehuset Tailsweep som ägs av Bonnier Growth Media värvar nu bloggerskan och modeprofilen Michaela Forni, 25, som blir en del av företagets portfölj från den första december.

– Det känns riktigt kul att bli en del av Tailsweep, jag tror att de kommer bli en grym samarbetspartner för min blogg och mitt varumärke. De har funnits länge i branschen och vi samarbetade med dem redan när jag började på Devote. Framför allt har de varit starka inom bloggsfären i många år. Dessutom tycker jag att de har en lekfullhet och nytänk i sitt företag som jag tycker om, säger Michaela Forni till Dagens Media.

Michaela Forni har varit på bloggplattformen Devote sedan 2011. Från 2012 har hon varit vice vd och förra året blev hon tilldelad rollen som profile manager och fick en plats i ledningen på Modern Women Media.

I samband med det nya samarbetet med Tailsweep väljer Michaela Forni att lämna sina tjänster på Modern Women Media och Devote.

– Det har varit en fantastiskt rolig resa och en otrolig utveckling att vara med om. Men jag har under en tid känt att jag jobbar så mycket att jag knappt har tid att ta hand om mitt eget varumärke. Det handlar om alltifrån mina böcker som jag försöker skriva, till min blogg och instagram. Jag behöver mer tid för att fokusera på mig själv helt enkelt, och nu kommer jag att driva eget med Tailsweep som samarbetspartner, säger Michaela Forni.

Vad har du annars för planer framåt?

– Jag släpper en bok hösten 2016, så under vintern och våren kommer jag fokusera på bokskrivandet, det är prio ett. Sedan blir det lansering och efter det är jag ganska öppen för nya äventyr.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DevoteTailsweep

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.