Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Metro Mode lanserar webb-tv-serie med Petra Tungården

Publicerad: 20 April 2015, 08:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:04

Petra Tungården och Josefine Forsberg provar surfing när Metro Mode går ifrån den klassiska inriktningen och satsar på lifestyle.


Ämnen i artikeln:

Metro Mode

Idag lanserar Metro Mode sin nya webb-tv-serie "Costa Rica – #sunsurflove". Där besöker modeprofilen Petra Tungården och fitnessbloggaren Josefine Forsberg Costa Rica för att prova bland annat surfing och ridning.

– Vi vill göra rörligt som inte bara handlar om mode. Mode kan dessutom bli lite "pretto" och vi känner att den största trenden inom resor överlag är att åka och surfa. Det är något vi gärna vill visa, säger Hannah Sjöström, publisher på Metro Mode, till Dagens Media.

Webb-tv-serien består av fem episoder som kommer att laddas upp på Metro Modes sajt under veckan. Inspelningen är gjord i samarbete med produktionsbolaget Soda/Lime.

– Hela resan handlar mycket om mode och lifestyle, men tangerar också träning. Det är något vi kommer att göra mer rörligt material på. Mode är inte tillräckligt stort längre, så vi måste bredda oss. "Dagens outfit" känns otroligt trist och platt, säger Hannah Sjöström.

I samband med Metro Modes satsning på att bredda sig lanserar sajten i dag också den nya delen "Metro Mode Home" där det bland annat ska publiceras rörligt material om heminredning.

I dag kommer också "Stilguiden" på Metro Mode Man, där sajtens herrmoderedaktör Martin Hansson ska göra korta stiltips tillsammans med H&M. "Stilguiden" består av fem kortare filmklipp som ska laddas upp under dagen.

– Där blir det mycket mer konkreta tips. Det är så killar vill ha det när det gäller mode. De vill inte bara bli inspirerade av en catwalk, säger Hannah Sjöström och fortsätter:

– Killar vill veta hur till exempel slipsen ska knytas och hur lång en kavaj ska vara. Att vi gör det här med H&M känns jätteroligt. Deras kundbas matchar vår målgrupp väldigt bra.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Metro Mode

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.