Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag09.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Metro Mode lanserar hälsosajt

Publicerad: 22 Oktober 2015, 05:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:25

Livsstilsajten utökar med hälsosajt och rekryterar nya bloggare.


Ämnen i artikeln:

Metro Mode

Metro Mode har sedan ett år tillbaka valt att bredda plattformen från att bara handla om mode till att också handla om livsstilsämnen som inredning, skönhet och nu också hälsa. Och i takt med att de nu presenterar sin nya sajt Hälsa har även ett par nya bloggare rekryterats till sajten.

– Vår målgrupp är inte enbart intresserade av de senaste trenderna från de franska modehusen. De är lika intresserade av inredningstrender och trender och nyheter inom hälsa, säger Hannah Sjöström, publisher på Metro Mode i ett pressmeddelande.

Bland de nya bloggarna som medverkar syns Sofia ”PT-Fia” Sjöström som är hälsoredaktör för dagstidningen Metro. Anja Forsnor som har lämnat Elle, Filippa Salomonsson som närmast kommer från Aftonbladets Wellness och Sara Rönne som under många år bloggat under namnet Träningsglädje.

– Jag skulle säga att de är några av Sveriges vassaste influencers inom hälsa. Jag kunde inte vara mer nöjd med det här gänget. De står också för en smart och vettig syn på hälsa; de hetsar inte, de erbjuder mer än lättklädda träningsbilder och de inspirerar på riktigt, säger Hannah Sjöström.

Nya bloggare är också yogaläraren Josefine Bengtsson och MMA-talangen Fannie Redman.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Metro Mode

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.