Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Medieentreprenör önskar livet ur Se & Hör-chef

Publicerad: 20 september 2012, 15:10
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:10

Efter publiceringen av bilderna på Kate Middleton går medieentreprenören Gunnar L Årneby hårt åt Se & Hörs chefredaktör på Twitter.

Ämnen i artikeln:

Se Hör

EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Gunnar L Årneby har en lång erfarenhet inom medievärlden. Han har bland annat varit med och grundat Bloggverket och Spray Interactive Media Agency och har varit redaktör på Kinneviks Everyday Online.

Nu går han på Twitter ut och önskar livet ur Se & Hörs chefredaktör – med anledning av de uppmärksammade topplessbilderna på Kate Middleton.

"Kanske dör även Se & Hörs nuvarande chefred i en svår sjukdom som nån slags karmakorrigering.", skriver han på Twitter.

En hänvisning till att Se & Hörs förra chefredaktör Tua Lundström avled 2009.

När dagensmedia.se ringer upp Gunnar L Årneby säger han att tweeten var menad att vara personlig, och att inte ångrar sin formulering:

– Jag skrev i egenskap av privatperson. Se & Hör är en fantastiskt usel tidning som missbrukar förtroenden och jag tänkte att det kanske fanns karma någonstans, säger han.

Samtidigt menar han att de flesta som läser tweeten nog inte förstår innebörden i den.

– Det är bara folk i media själva som vet vad jag menar. De flesta i mitt Twitterföde vet inte vad jag skriver om.

Tror du inte att folk blir upprörda av tweeten?

– Jo, det tror jag men jag är en privatperson och jag får tycka precis vad jag vill. Jag är en nobody i sådana här sammanhang.

Tror du inte att chefredaktören på Se & Hör skulle ta illa vid sig om hon får se tweeten?

– Det vore det allra bästa. Men det skulle vara synd om den gamla chefredaktörens släktingar såg den, det skulle vara tråkigt. Samtidigt måste sådana här människor medvetandegöras. Det är inte okej att hålla på så här, så ibland måste man ta i.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev