Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

MEC fixar hårshow på Nyheter24

Publicerad: 22 Mars 2011, 15:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:16

Ikväll har frisörprogrammet ”Cut & Tell”, framtaget av MEC, premiär på Nyheter 24:s webb-tv. Programmet som leds av Jean-Pierre Barda ska sälja Henkels hårvårdprodukter Syoss.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24MEC

I programmet ”Cut & Tell” kommer stylisten Jean-Pierre Barda att klippa och styla utvalda kändisar och – förstås använda produkter från Syoss. Bland gästerna märks bland andra Regina Lund, Lina Hedlund, Denise Lopez, Carin da Silva, Anna Book, Martin Rolinski och Yvonne Ryding.

– Tanken bakom den här kampanjen är att det finns två yrkesgrupper man gärna lättar sitt hjärta lite extra inför, taxiförare och frisörer. Vår förhoppning är väl att gästerna släpper en och annan liten hemlighet, säger Daniel Johnsson, vice vd på Nyheter24.

Henkel vill med kampanjen göra en varumärkesförflyttning för Syoss och koppla produkten mer till konsumtion i hemmet.

– Ofta handlar den här typen av reklam om proffs i salongsmiljö men nu vill Henkel kommunicera lyxig styling i hemmiljö.

För att uppnå det har Nyheter24 byggt upp en studio i form av ett vardagsrum för att få den rätta ”hemma hos”-känslan.

Programmet produceras av Nyheter24 och Motions som tidigare producerat bland annat Kenza & Tyra Show tillsammans. MEC står för konceptet.

– Jag tror att MEC vände sig till oss för att vi tidigare visat att vi är bra på den här typen av produktioner. Det känns förstås jätteroligt att vi har fått det här förtroendet och vi kommer att förvalta det.

Inför premiären i kväll ska information om programmet spridas i sociala medier och webbspelaren ska också läggas upp på sajter som delar kampanjens målgrupp, kvinnor mellan 25 och 50 år, bland annat familjeliv.se.

Cut & Tell har premiär ikväll klockan 20.00. Det åttonde och sista avsnittet sänds den 10 maj. Programmen visas och publiceras bland annat på kampanjsajten cutandtell.se.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Nyheter24MEC

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.