Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Maud dominerar Centerns Iphone-app.

Publicerad: 15 Juli 2010, 13:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:44

Bara dagar efter att Socialdemokraterna blev första politiska parti med en Ihphone-app släpper Centerpartiet nu sin variant. Innehåll: Maud Olofsson.


Ämnen i artikeln:

IphoneCenterpartietMaud OlofssonSocialdemokraterna

I tisdags slog Socialdemokraterna på stora trumman. De lanserade då ”som första svenska parti” en Iphoneapplikation.

Centerpartiet föll därmed på mållinjen i kampen om viket parti som skulle bli först ut. I dag, torsdag, finns deras applikation tillgänglig för nedladdning i app-store.

– Det hade såklart varit roligt att vara först. Men vi är glada åt att vara bland de första med den nya tekniken, säger Ola Spännar, ansvarig för nätkampanjer hos Centerpartiet.

Innehållet består nästan helt och hållet av partiledaren Maud Olofsson. Dels finns hennas nya bok "Ett land av friherrinnor” tillgänglig som ljudbok i applikationen. Dels kan användaren göra testet ” "Hur mycket Maud är du?", 15 frågor om stort och smått där Maud kommenterar resultatet.

– Vi tror att ett ganska smalt innehåll passar för Iphone. Vi ville dessutom att det skulle passa till sommaren, vilket ju en ljudbok gör.

”Quiz är ett lättsamt och uppskattat sätt för många att ta till sig politiskt innehåll”, skriver Centerpartiet på sin sajt.

Både ljudboken och självtestet kommer också i Facebookversion på www.facebook.com/maudolofsson.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.