Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Malena Ernman ny bloggare hos amelia

Publicerad: 3 November 2015, 12:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:23

Operasångerskan Malena Ernman ska blogga om medmänsklighet och mammalivet på amelia.se.


Idag blir operasångerskan och samhällsdebattören Malena Ernman ny bloggare hos amelia.se.

– Jag tänker blogga om medmänsklighet, men också om mitt liv som mamma, sångerska och att hantera övermänsklig stress, säger Malena Ernman i ett pressmeddelande.

Förutom att vara operasångerska och artist är Malena Ernman också prisad för sin röst och sitt engagemang i frågor om mångfald, jämställdhet och människors lika värde. 

–  Jag väljer att blogga för amelia för att det är en bred plattform för sådana som jag själv – kvinnor mitt i livet. Och för att amelia har en tydlig feministisk och empatisk prägel. Jag ser bloggen som ett sätt att bli än mer personlig än i sociala medier, säger Malena Ernman i pressmeddelandet.

Enligt amelia är amelia.se Sveriges ledande sajt för kvinnor, med fler än 300 000 unika besökare varje vecka.

–  Vi är enormt stolta över att ha lyckats rekrytera Malena som bloggare till amelia.se. Malena är en röst som behövs i Sverige, nu mer än någonsin. Hennes tydliga ställningstagande för alla människors lika värde, för jämställdhet och mångfald, är en röst som behövs i vårt samhälle, säger Frida Boisen, digital chef på Bonnier Tidskrifter och ansvarig utgivare för amelia.se, i pressmeddelandet.

Malena Ernmans blogg har premiär idag på amelia.se.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.