Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Lockar till sig kunder med platsannons

Publicerad: 17 november 2011, 12:29
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:50

Örebrobyrån Four PR går ut i ett nytt grepp för att locka till sig kunder - platsannonser.


Den Örebrobaserade byrån Four PR vill locka till sig nya kunder och har därför tagit fram en platsannons. Utformningen av annonsen påminner om de annonser som företag går ut med för att hitta nya medarbetare.

-­ Vi tycker att det här är ett roligt grepp och beskriver vår vilja att tänka i nya banor. Vi vill komma i kontakt med kunder som delar de ambitionerna med oss, berättar Filip Jarl, vd på Four PR, i ett pressmeddelande.

"Vi söker dig som brinner för PR- och kommunikationsarbete och som vill jobba med en ny PR-byrå som drivs av unga talangfulla medarbetare. Vi ser att du har modet att släppa taget om de gamla traditionella byråerna och låta dig inspireras av att få jobba med PR-branschens framtida krafter redan idag", står det bland annat i platsannonsen.

-­ Det är ingenting att hymla med att unga företagare har svårt att attrahera stora etablerade organisationer. Det finns idag alldeles för många åsikter kring att ålder skulle vara ett hinder för kvalitet. Det vill vi ändra på, säger Filip Jarl.

Annonsen ska gå i de egna kanalerna såsom Facebook och den egna bloggen.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.