Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Linda Palmgren lämnar United Influencers

Publicerad: 28 Mars 2018, 11:13
Uppdaterad: 14 September 2018, 05:40

Linda Palmgren. Foto: Janne Næss

UPPDATERAD. Linda Palmgren lämnar rollen som vd efter 2,5 år: "Vi har olika uppfattningar om prioriteringar framåt och visionen som helhet".


Ämnen i artikeln:

United InfluencersLinda Palmgren

United Influencers vd Linda Palmgren slutar med omedelbar verkan. Enligt ett pressmeddelande delar hon inte bolagets uppfattning om den framtida strategin. Det är hennes val att lämna, står det.

– Jag är mycket stolt över teamet och vad vi har åstadkommit under dessa 2,5 år. Det har varit en intensiv resa, mycket lärorikt och riktigt kul, kommenterar hon.

– Utmaningarna i ett litet bolag, speciellt inom vår nisch, är många. Nu har vi gått igenom etableringsfasen och är redo för nästa kliv. Det finns en positiv framtidstro inom företaget, vi har idag ett starkt och drivet team och ett tydligt fokus på storskalighet. Jag lämnar över uppdraget med varm hand och är glad att jag fått vara med på den här resan. Nu blir det återhämtning och ta mig tiden att fundera på vad nästa steg i karriären får bli”, säger Linda Palmgren.

Till Dagens Media säger Linda Palmgren att hon inte har något mer att tillägga, utan hänsvisar till det som står i pressmeddelandet.

På frågan om vad hon ska göra härnäst svarar hon:

– Jag har inte kommit så långt. Det har varit en intensiv tid och nu ska jag bara landa i det här, och ta mig tid med barnen. Sen får jag se vad jag landar i. När man stänger en dörr så öppnas en annan, säger Linda Palmgren till Dagens Media.

Louise Fuchs, som är operativ chef på bolaget, går in som tillförordnad vd tills dess att en ny har rekryterats.

– Det är inget drama. Vi har olika uppfattningar om prioriteringar framåt och visionen som helhet. I ett sådant scenario – där jag varit så starkt förknippad med bolaget – är det bättre att gå åt olika håll. När det väl tas ett beslut är det ganska bråttom, säger Linda Palmgren.

Istvan Beres är United Influencers styrelseordförande:

– Vi tackar Linda för samarbetet där hon har varit central i att bygga upp United Influencers i startfasen. Nu går vi in i vårt tredje och viktigaste verksamhetsår, och är redo för nästa steg i vår utveckling. Vi önskar Linda varmt lycka till, säger han.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.