torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Leeads byter vd – och ska dubbla omsättningen

Publicerad: 19 oktober 2020, 08:11

Matthias Sånemyr (till vänster) efterträder Oskar Sardi som varit Leeads vd i tio år. Foto: Leeads

Oskar Sardi lämnar vd-rollen på säljbolaget Leeads efter tio år på posten. Han efterträds av vice vd Matthias Sånemyr – som ska dubblera omsättningen.

Ämnen i artikeln:

MediacomBonnierBonnier NewsSony Music Entertainment

DG


Oskar Sardi ska dock inte att lämna bolaget utan får rollen som senior operative advisor, enligt ett pressmeddelande. Hans efterträdare Matthias Sånemyr är sedan fyra år tillbaka bolagets vice vd och har en bakgrund dessförinnan på Mediacom, Bonnier och Sony Pictures. 

– Matthias är en stark kulturbärare och har styrkor i förhandlingarna med våra partners så jag hyser inga tvivel om att det är rätt väg för Leeads, säger Oskar Sardi i pressmeddelandet. 

Oskar Sardi ska på sin nya post bland annat ”frigöra tid för analys och optimering” för bolagets partners och publicister, framgår det. 

Leeads redovisar en omsättning på drygt 163 miljoner kronor för 2019. Med den nya vd:n är målet att fördubbla omsättningen de kommande tre åren, enligt bolaget.

– Vi har ökat för varje år och nu har vi många nyheter som rullas ut. Det kommer krävas en hel del jobb och fokus från oss alla, en spännande utmaning, kommenterar den nya vd:n Matthias Sånemyr.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev