Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Lämnar Springtime för New York

Publicerad: 20 september 2010, 11:10
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:38

Jerry Silfwer, sociala medier-ansvarig på Springtime, går till New York-byrån Whispr Group. Nästa år startar han kontor i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

SpringtimeWhispr

Whispr Group är en digital strategibyrå på Manhattan, grundad av svensken Joakim S Leijon.

Jerry Silfwer tar plats i ledningsgruppen som Executive digital strategist.

Han kommer att jobba både i Stockholm och New York, i väntan på att bli vd och delägare i Whisprs Stockholmskontor som startar nästa år.

– Fram till Stockholmskontoret öppnar, passar jag på att lära känna byrån, företagskulturen och jobba med amerikanska kunder, säger Jerry Silfwer.

Whispr Group bevakar företags närvaro i sociala medier och erbjuder även krisberedskap och kreativa kampanjer i sociala medier.

– Eftersom byrån har svensk anknytning, även bland kunderna, är det motiverat att starta ett Stockholmskontor som kan föda de svenska kunderna, säger Jerry Silfwer.

Idén att det var han som skulle driva det föddes i somras.

– Jag har länge drömt om att starta eget. I somras satt jag och Joakim och pratade på en uteservering och då föddes tanken på att starta Whispr här.

Jerry Silfwer, som även driver pr-bloggen Doktorspinn.se, lämnar Springtime i oktober och börjar på Whispr i New York i november. Han blir då återigen kollega med Lisa Rytter, som nyligen lämnade just Springtime för Whispr.

Fredrik Pallin tar över som affärsområdeschef för sociala medier på byrån.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SpringtimeWhispr

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev