Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Lämnar Fab Media för Breakit

Publicerad: 21 Oktober 2016, 09:52
Uppdaterad: 21 Oktober 2016, 10:02

Camilla Björkman går från FAB Media till att bli affärsutvecklingschef och delägare i Breakit.


Ämnen i artikeln:

Breakit

I samband med att Breakit satsar på att bygga nya affärer rekryteras Camilla Björkman som affärsutvecklingschef. Hon går även in som delägare och i styrelsen och kommer driva bolaget tillsammans med grundarna Olle Aronsson och Stefan Lundell.

Camilla Björkman har tidigare arbetat som chefredaktör på Driva Eget och är idag kommersiell förlagschef på Fab Media.

– Jag har varit sjukt imponerad av Breakit sedan dag ett. Det är utan tvekan den vassaste affärssajten i Sverige som bevisat hur en från början liten uppstickare kan vinna över jättarna i branschen. Det här är en chans jag bara inte kunde tacka nej till. Nu ser jag fram emot att med Stefan, Olle och hela gänget på Breakit fortsätta leverera grymma nyheter till startupvärlden och skapa massor av affärer, säger Camilla Björkman i ett pressmeddelande.

Stefan Lundell säger i ett pressmeddelande att han länge velat rekrytera Camilla Björkman.

– Ända sedan Camilla bjöd mig på italienska skorpor för 18 månader sedan har jag velat ha med henne i vårt team. Hon var inte lättövertalad men till sist gav hon äntligen upp, säger Breakits medgrundare och innehållschef Stefan Lundell i ett pressmeddelande.

Olle Aronsson om rekryteringen:

– Min princip är att bara rekrytera folk som är bättre än jag själv, och det här är helt i linje med det. Camilla är en extremt driven person och väldigt kunnig om hur journalistik kan hjälpa småföretagare och entreprenörer. Hon har rätt kompetens för att utveckla både redaktionen och affären, vilket är perfekt för oss, säger Breakits medgrundare Olle Aronsson.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Breakit

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.