Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Konkursansökan mot Agent Interactive

Publicerad: 14 Augusti 2009, 08:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:17

Kräver byrån på 180.000 kronor plus moms. "Jag sätter stopp för det här och nu, säger Mikael Robertsson, vd på Resenätverket.


Dagensmedia.se har i flera artiklar rapporterat om turerna kring Agent Interactive.

I våras slutade bolaget att betala fakturor till hundratals publicister och affiliates. Strax efteråt köpte två minoritetsägare upp tillräckligt med aktier för att få majoritet medan de tidigare storägarna lämnade.

Enligt Mats Törnberg, ny vd på Agent Interactive har den gamla ledningen misskött bolagets ekonomi, vilket lett till att företaget  inte har kunnat betala ut pengarna. I dag, fredag, ska han återigen träffa sina revisorer.

– Vi har många som är missnöjda och jag måste få tillbaka förtroendet från dem, sa Mats Törnberg nyligen till Dagensmedia.se, och lovade att alla skulle få betalt - så småningom.

Men Mikael Robertsson, vd för affiliaten Resenätverket, har inte lust att vänta mer. Klockan 09.30 på fredagsmorgonen lämnade han in en konkursansökan. Skulden uppgår, enligt honom själv, till 180.000 kronor plus moms.

– Jag ser inget hopp om att få betalt. Istället för att skicka oss vår provision tar de alla pengar och jag kan inte acceptera det, säger han till Dagensmedia.se.

Vad säger du om att de tillsatt en ny ledning som lovat att alla ska få betalt?

– Det är möjligt att de har goda intentioner, men jag kan inte ta att mina pengar går till deras löner och administration. Jag sätter stopp för det här och nu, säger han.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.