Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Kommpodd till Dagens Media – först ut är Fredrik Skavlan

Publicerad: 8 November 2015, 09:12
Uppdaterad: 14 December 2015, 10:13

Här är premiäravsnittet av Kommunikationspodden på Dagens Media – först ut som gäst är SVT-profilen Fredrik Skavlan.


Dagens Media inleder från och med i dag ett samarbete med Kommunikationspodden, som produceras av Storstad Medieproduktion.

Varje söndag kommer vi på Dagens Medias sajt att bjuda dig på ett nytt avsnitt.

Dagens Media kommer även att arrangera event och seminarier tillsammans med Kommunikationspodden – där avsnitten spelas in inför publik. Tanken är också att Dagens Medias journalister ska medverka i podden.

Programledare är författaren och journalisten Max Landergård, som kommer att träffa människor med vitt skilda infallsvinklar på kommunikation.

Först ut i premiäravsnittet på Dagens Media är SVT-stjärnan Fredrik Skavlan.

– Det känns jätteroligt. Den här podden kommer att komplettera Dagens Medias övriga innehåll på ett bra sätt, och också erbjuda nya exponeringsmöjligheter för våra kunder, säger Fredrik Svedjetun, och fortsätter:

– Max Landergård är en duktig och erfaren intervjuare. Kommunikationspodden växer så att det knakar, och nu ska vi se till att ge den en ännu större skjuts.

Max Landergård:

– Det är så ball att vi får till ett samarbete. Nu kan Dagens Medias läsare få ett mervärde med en podd, och Kommunikationspoddens publik kan vänta sig ännu bättre innehåll nu när vi lägger in en ny växel, säger Max Landergård

Lyssna på Max Landergårds möte med Fredrik Skavlan här:

<iframe id="audio_iframe" src="http://www.podbean.com/media/player/vpt9r-5a0fa2?from=yiiadmin&skin=4&postId=5902242&download=0&share=1&fonts=Helvetica&auto=0" height="100" width="100%" frameborder="0" scrolling="no" data-name="pb-iframe-player"></iframe>

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.