Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Klikki tar försäljningschef från Telenor

Publicerad: 20 Januari 2011, 13:28
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

Telenors Anders Nygren blir nordisk försäljningschef på Klikki - som presenterar en fördubblad omsättning för andra året i rad.


Ämnen i artikeln:

TelenorKlikki

Klikki är ett snabbväxande bolag som ökat omsättningen från 20 miljoner till 130 miljoner kronor på tre år. Mattias Falkendal, vd på Klikki menar att den nya rekryteringen av Anders Nygren är ett led i att ta företaget ett steg vidare.

– Vi är ett bolag under kraftig tillväxt och känner att vi har en position och ett erbjudande där efterfrågan bara uttökas för varje dag som går. Det är en väldigt tung rekrytering som kommer hjälpa oss att nå de höga mål vi har satt, säger Mattias Falkendal.

Planer för framtiden?

– Det är att ta ett ännu starkare grepp inom den nordiska marknaden och det rör framför allt Norge och Danmark. Vi har en stark fördel och position att vara ledande i Norden, säger Mattias Falkendal.

Anders Nygren arbetade senast som försäljningschef på Telenor och kommer nu bli försäljningschef för Norden.

– Det känns otroligt stimulerande, jag var i telekombranschen i tio och kände att det var dags att byta bransch. Klikki är ett fantastiskt intressant bolag och en rolig produkt med en tydlig kundnytta. Det gjorde att jag kände att det var dags att hoppa på tåget, säger Andreas Nygren.

Vad tar du med dig från Telenor och telekombranschen?

– Förutom generella erfarenheter tar jag också med mig hela mobilitetsvågen med smartphones, läsplattor och mobilt internet. Jag tror att det kommer få en stor påverkan även på den digitala marknadsföringen som Klikki hjälper kunder med. Jag tror att det här kommer gå ganska bra ihop.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

TelenorKlikki

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.