Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Klikki expanderar - anställer 10

Publicerad: 3 Oktober 2013, 08:41
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:50

Nya kunder och växande efterfrågan driver Klikki till att expandera. Främst kommer anställningarna ske i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Klikki

Det digitala marknadsföringsföretaget Klikki, med Sverigekontor i Piteå och Stockholm, är inne i en expansionsfas. Inom ett halvår ska de anställa tio nya medarbetare.

– Inom något år ska vi förhoppningsvis rekrytera ytterligare ett tjugotal, säger Anders Nygren, vd på Klikki, till Dagens Media.

Klikki har kontor över hela norden, men Anders Nygren är klar över var expansionen ska ske.

– Just nu är behovet störst i Sverige så av dessa tio nyanställningar kommer nästan allihop att hamna här, säger han.

Samtidigt som existerande kunder växer tillkommer nya, och enligt Anders Nygren ökar den generella efterfrågan på spetskompetens inom digital marknadsföring.

– Det är tydligt att behovet av en leverantör som kan hålla ihop kundernas samtliga digitala kanaler ökar kraftigt. Det i sin tur driver upp efterfrågan på profiler som har en förståelse för helheten och som kan projektleda leveranser och leda kundteam, säger han.

Klikki erbjuder tjänster inom fyra huvudområden: sökordsannonsering samt sökmotoroptimering, lösningar inom displayannonsering, varumärkes- och försäljningsdrivande tjänster inom sociala medier samt webanalys, konverteringsoptimering och integrerade rapportlösningar.

Gustav Thunander

Ämnen i artikeln:

Klikki

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.