Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Digitalt presenteras av:

Klart.se byter vd

Malin Brinktell blir vd på Klart.se, som ägs av Schibsted Growth.

Vädertjänsten Klart.se, som ägs av Schibsted Growth, får en ny vd.


Publicerad 2018-11-28 14:08
Uppdaterad 2018-11-28 14:08

Ämnen i artikeln:

Schibsted

Dela artikeln:

Det blir Malin Brinktell som ersätter Alexandra Josephson, som går till en roll som chief commercial officer på Eleven & Nordicfeel, som vd på Klart.se.

Malin Brinktell kommer närmast från en tjänst som produktchef på Schibsted Sales & Inventory, men har arbetat inom Schibsted i drygt fem år.

– Det känns väldigt spännande och roligt att få möjligheten att fortsätta utveckla Klart.se. Det är en fantastisk produkt med enorm exponeringsyta och väder är ju verkligen något som engagerar alla. Nu är det snart skidsäsong och vi ser redan stort engagemang runt vårt skidväder. Jag ser också väldigt mycket fram emot att få leda det fantastiska teamet som redan är på plats, säger Malin Brinktell, i ett pressmeddelande.

Malin Brinktell är föräldraledig fram till årsskiftet och under tiden går Kajsa Gatenbeck, investment manager på Schibsted Growth, in som tillförordnad vd på Klart.se.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.