Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Klart.se byter vd

Publicerad: 28 november 2018, 14:08
Uppdaterad: 28 november 2018, 14:08

Malin Brinktell blir vd på Klart.se, som ägs av Schibsted Growth.

Vädertjänsten Klart.se, som ägs av Schibsted Growth, får en ny vd.


Ämnen i artikeln:

Schibsted

Det blir Malin Brinktell som ersätter Alexandra Josephson, som går till en roll som chief commercial officer på Eleven & Nordicfeel, som vd på Klart.se.

Malin Brinktell kommer närmast från en tjänst som produktchef på Schibsted Sales & Inventory, men har arbetat inom Schibsted i drygt fem år.

– Det känns väldigt spännande och roligt att få möjligheten att fortsätta utveckla Klart.se. Det är en fantastisk produkt med enorm exponeringsyta och väder är ju verkligen något som engagerar alla. Nu är det snart skidsäsong och vi ser redan stort engagemang runt vårt skidväder. Jag ser också väldigt mycket fram emot att få leda det fantastiska teamet som redan är på plats, säger Malin Brinktell, i ett pressmeddelande.

Malin Brinktell är föräldraledig fram till årsskiftet och under tiden går Kajsa Gatenbeck, investment manager på Schibsted Growth, in som tillförordnad vd på Klart.se.

Madeleine Nilsson

Reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Schibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News