Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Klart med ny nyhetschef på Nyheter24

Publicerad: 26 februari 2021, 12:42

Nyheter24 har knipit Hanna Lindqvist från Aftonbladets sociala medier-redaktion. Hon efterträder Agnes Källén i rollen som nyhetschef.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24ExpressenAftonbladet

I slutet av januari stod det klart att Nyheter24:s nyhetschef Agnes Källén rekryterats som nyhetsredaktör på Expressens nystartade redaktion Ung målgrupp.

Nu har Nyheter24 gjort klart med hennes ersättare. Det blir Hanna Lindqvist, som närmast kommer från en roll på Aftonbladets sociala medier-redaktion som blir nyhetschef på Nyheter24.

– Det känns fantastiskt bra att vi lyckats locka över Hanna till Nyheter24. Med sin breda kompetens är jag övertygad om att Hanna kommer ta vårt nyhetsarbete till nästa nivå. Hennes personlighet och kunskap om målgruppen passar oss perfekt, säger Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson i ett pressmeddelande.

Innan Hanna Lindqvist kom till Aftonbladet arbetade hon som webb- och tv-reporter på SVT:s Kulturnyheterna. Hon har också en bakgrund som allmänreporter på Eskilstuna-Kuriren. 

– Det känns jättekul att bli en del av teamet! Det är en redaktion med riktigt kunniga reportrar och jag ser fram emot att tillsammans ta fram nya satsningar för att Nyheter24 ska nå ut till ännu fler, säger Hanna Lindqvist i en kommentar. 

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.