Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Kissie: ”Jag har skickat in stämningsansökan”

Publicerad: 22 Februari 2011, 13:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:20

Efter att ha blivit polisanmäld för att ha hotat en reporter på Nyheter24 kontrar Kissie nu med att stämma sajten. – Jag har så jävla mycket skit på dem så jag förstår att de är rädda, säger hon till dagensmedia.se.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24Kissie

I videon som publicerades på Nyheter24 syns Alexandra Nilsson, mer känd som Kissie, tillsammans med sin bror som i bloggvärlden går under namnet Peter08. I videon pratar Alexandra Nilsson och hennes bror om att de ska sätta upp klistermärken för det nazistiska partiet NSF.

Efter publiceringen ringde Alexandra Nilsson upp Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman och hotade honom med misshandel om artikeln inte plockades bort. Nyheter24 valde att polisanmäla hotet.

– Det får de jättegärna göra. Jag har skickat in stämningsansökan så de kan ju försöka att stämma mig om de vill, säger Alexandra Nilsson.

Varför blev du så upprörd över publiceringen?

– Nu har jag inte läst artikeln själv men hört att de har vinklat på att jag är en del i det där vilket jag inte är.

Men det är väl du som syns i filmen?

– Ja, men det är för min brors blogg och det är hans kamera så jag har egentligen inget med det där att göra. Min bror vill också bli känd och jag har hjälpt honom flera gånger på olika sätt.

Var det klistermärken från NSF ni satte upp?

– Nej, jag vet inte, det här hände för fyra år sedan. Jag tror att han bara sa så för att göra folk arga vilket han fattar nu är helt oacceptabelt.

I efterhand, hur ser du på hotet du framförde mot Nyheter24-journalisten?

– Jag bryr mig inte alls.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Nyheter24Kissie

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.