Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökDigitalt

Känd bloggare får egen sajt på Omtalat.nu

Publicerad: 29 Februari 2016, 10:22
Uppdaterad: 2 Mars 2016, 16:03

Nu får bloggaren Nellie Berntsson, 15 år, en egen sajt hos Expressens viralsajt Omtalat.nu. "Vi börjar med Nellie och så får vi se vart vi hamnar", säger Johanna Odlander, editionchef för sociala medier på Expressen.


Ämnen i artikeln:

OmtalatExpressen

Hon slog igenom som 12-åring i tv-programmet Ponnyakuten i SVT. Idag har hon hundratusentals följare på sociala medier och är en förebild för många unga tjejer.

Nellie Berntsson samarbetar sen tidigare med bolag som United Screens och väljer nu att påbörja ännu ett samarbete. Den här gången med Expressens viralsajt Omtalat.nu.

Förutom att läsarna kommer att få möjlighet att läsa hennes krönikor så kommer de även kunna göra quiz om bloggaren, titta på tv-klipp där hon kommer att vara profilierad samt lyssna på hennes podcast. – I podcasten kommer vi att prata om allt från kärlek och vänskap till mobbning och hur det är att vara tonåring. Podden gör jag med min bästa vän för att våga vara så öppen som möjligt, säger Nellie Berntsson i ett pressmeddelande.

För Omtalat.nu blir Nelly Berntsson först ut med att få sin egna sajt. Enligt Johanna Odlander, så framhåller hon ett engagemang mot näthat, vilket var ett skarkt skäl till varför de valde just henne. Om det kommer dyka upp fler frontpersoner på Omtalat.nu är däremot oklart. – Det är för tidigt att säga. Vi börjar med Nellie och så får vi se vart vi hamnar, säger hon till Dagen Media.

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

OmtalatExpressen

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev