Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Josefin Crafoord till Aftonbladet TV

Publicerad: 25 September 2013, 11:53
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:33

Aftonbladet TV knyter till sig Josefin Crafoord. Hon ska vara programledare för tidningens nya program "Wellness", som ersätter "Pepp".


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Med start den 1 oktober blir Josefin Crafoord programledare tillsammans med Jessica Folcker, Jessica Linman och Mia Törnblom. Programmet ska sändas i tio avsnitt och är producerat av produktionsbolaget Hard Hat.

Aftonbladet har tidigare haft ett hälso- och träningsprogram: "Pepp", men "Wellness" uppges bli annorlunda. Istället för att vara ett renodlat hälsoprogram öppnar man upp för fler ämnen och vill locka en bredare målgrupp.

– Jag tycker att det behövs ett sådant här program, det är något som jag har saknat och dessutom passar mig bra för att det tar upp aktuella ämnen och man har gäster men det är också personligt. Vi är fyra programledare som bjuder på oss själva och har mycket åsikter, ibland är vi överens, ibland inte. Vi är inte bara programledare utan det blir mer köttigt, säger Josefin Crafoord till Dagens Media.

Träning kommer bara vara en del av programmet menar hon.

– Vi kommer att ta upp mycket av de här frågorna som man klurar på dagligdags, familj, karriär och sen är det hälsa och hela den biten. Det handlar om att må bra på in och utsida, hur gör man det?

Vad är din egen syn på träning och hälsa?

– Jag är inget tränings- och hälsofreak, snarare tvärtom. Jag har hela tiden hittat på anledningar att slippa och tycker inte alls att det är kul att träna, men börjar känna att man behöver ju det. Jag är fortfarande sökande efter den perfekta träningsformen, jag är en tävlingsmänniska, säger Josefin Crafoord.

Har du några drömgäster till programmet?

– Det har man ju alltid. Nu kommer vi att ha gäster som är kopplade till de ämnen vi pratar om, men Barack Obama kan få komma, och Donatella Versace – gärna i samma program.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.