Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Jonas Jonsborg till RTB House

Publicerad: 11 augusti 2021, 07:11

”Det är viktigt för mig att fortsätta bygga relationer och ett mervärde för byråernas kunder”, säger Jonas Jonsborg, Vice President of Agencies Nordics på RTB House.

Foto: Marco J. Drews

I rollen som Vice President of Agencies på RTB House får Jonas Jonsborg ansvar för RTB House lösningar för de nordiska byråerna.


Ämnen i artikeln:

RTB

Marknadsföringsteknologi-företaget RTB House har rekryterat Jonas Jonsborg till rollen som som Vice President of Agencies i Norden.

Jonas Jonsborg har en bakgrund som Nordenchef på Meetrics samt som Commercial Director Nordics på Adform. Han har också lett det danska adtech-bolaget Audienceprojects stockholmskontor.

Men nu går han alltså till RTB House där han får ansvar för företagets lösningar för de nordiska byråerna.

– Jonas är en otrolig förstärkning till teamet med lång erfarenhet av att leda starka, framgångsrika team. Han har dessutom arbetat under flera år med att bygga upp organisationer inom teknik och mediebolag och har ett stort nätverk i Norden, säger Karolina Klijer, Business Development Director Nordics, i ett pressmeddelande.

Jonas Jonsborg, Vice President of Agencies Nordics på RTB House, ser nu fram emot att träffa RTB House kunder och presentera företagets lösningar.

– Det är viktigt för mig att fortsätta bygga relationer och ett mervärde för byråernas kunder samt skapa goda förutsättningar för lyckade affärssamarbeten. Jag är väldigt imponerad av RTB House deep learning-teknik med all säkerhet kommer att gynna både mediebyråerna och deras kunder, säger han i en kommentar.

RTB House grundades 2012 och kom till Sverige 2019.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

RTB

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News