Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Jens Nielsen ny vd för Netbooster

Publicerad: 26 Mars 2013, 09:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:51

För en månad sedan valde Nils Carlsson att lämna rollen som vd för sökmarknadsföringsbolaget Netbooster. Ny nordisk vd med bas i Köpenhamn är Jens Nielsen.


2012 blev ett händelserikt år för sökmarknadsföringsbolaget Netbooster. Under året har ett antal anställda lämnat företaget, varav vissa frivilligt och andra till följd av ledningens beslut. 

För en månad sedan valde även företagets vd Nils Carlsson att lämna sin post efter två år.

Nils Carlsson började på Netbooster under 2006 och har varit ansvarig för verksamheten i Sverige, Danmark och Storbritannien.

Ny nordisk vd är Jens Nielsen som är baserad i Köpenhamn.

– Under 2012 har vi gjort om organisationen för att stärka vårt nordiska fokus. Det har lett till att vi står starka just nu. Idag jobbar ett 15-tal personer på Netbooster Sweden, med rätt kompetenser för att möta marknadens behov, säger Jens Nielsen till dagensmedia.se.

Ett led i omorganisationen har varit att stänga ned kontoret i Lund och koncentrera aktiviteten i Sverige till Stockholmsområdet, medan den södra delen av landet assisteras av personalen i Köpenhamn.

Netbooster Sweden är en del i Netbooster Group som har sitt huvudkontor i London. Totalt finns 450 anställda i Europa och Asien.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.