Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

"Jag trodde det var Blåsningen"

Publicerad: 10 September 2009, 13:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:14

MTV förstärker sitt bloggande under MTV Video Music Award med Blondinbella. "Jag tycker själv att det är häftigaste jag gjort", säger hon.


Isabella ”Blondinbella” Löwengrip kommer att blogga för MTV direkt från röda mattan under MTV Video Music Awards på måndag natt (svensk tid). Erbjudandet kom från MTV och först trodde hon att det var ett skämt.

– Jag vet att ”Blåsningen” är i gång. Men sedan tyckte jag att det lät som att det var allvar så jag åkte till deras kontor, säger hon.

Efter en pratstund fick hon provläsa en text på engelska. Sedan var jobbet hennes.

– Jag kände att det här var rätt för mig, säger Isabella Löwengrip.

Bloggandet ska ske på engelska. Med text och korta filmklipp från mobilen ska hon uppdatera läsarna om vad som händer. Isabella Löwengrip tror inte att det blir några problem med språket.

– Det är som med ”Let’s dance”, man kan inte allt innan men man lär sig under tidens gång. Vi svenskar är över lag duktiga på engelska. Jag kommer att ha en typisk svensk engelska, säger hon.

De som bloggar och rapporterar för MTV står på röda mattan. Övriga reportrar hålls på avstånd vilket ger en klar fördel. Men för att få kändisarna att stanna till för en pratstund gäller det att sticka ut ur mängden.

– Jag vet inte vad jag ska ha på mig, jag har världens ångest. Men jag tror att det blir en lila klänning, guldsmycken och höga skor. Det blir inte svart för då sticker jag inte ut, förklarar hon.

Samtidigt tror hon att erfarenheter för Stockholm är en fördel på galan.

– Är man stockholmstjej är man van att armbåga sig fram. Jag tror att de vill svara, jag får hålla tummarna helt enkelt. Jag ska försöka få med dem på mobilbild också.

För hennes egen del är Lady Gaga, Beyonce och Britney Spears de intressantaste kändisarna att prata med.

– Jag kommer att fråga Beyonce hur hon får sin rumpa att bli så ”bootylicious”. Lady Gaga är så cool och jag kommer att fråga var hon hittar sina kläder och av Britney vill jag veta hur det var i Sverige.

Hennes egen blogg, Blondinbella, följs av runt 280.000 unika besökare. Men riktigt så många tror inte Isabella Löwengrip kommer att uppdatera sig om MTV-äventyret.

– Men jag hoppas att det blir många i alla fall, så många som det går, säger hon.

Camilla Olsson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.