Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

”Jag ska krypa under lakanen hos kungafamiljen”

Publicerad: 30 September 2009, 11:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:13

Daniel Nyhlén har dragit igång en blogg på Svenskdam.se.


Kändisjournalisten Daniel Nyhlén har påbörjat sin journalistcomeback på Svensk Damtidning.

Han ska skriva för både papperstidningen och på webben, där han har dragit igång en blogg där han ska leverera kändis- och hovskvaller.

– Jag ska krypa under lakanen hos kungafamiljen. Det här är Sveriges första och enda kungablogg, som även tar upp societetsskvaller och skandaler på Östermalm, säger Daniel Nyhlén.

Du har blivit några år äldre än när du sist jagade nyheter – är du fortfarande på bettet?

– Jag anser nog att jag fortfarande är en hyfsat ung man. Jag har alltid varit noga med att vårda mitt kontaktnät, och i det kontaktnätet finns det personer som har en oerhört bra kontakt med kungafamiljen. Jag håller just nu på för fullt med att damma av gamla kontakter.

Igår berättade du bland annat om en journalistkollega som blivit polisanmäld för klädstöld – hur många arga samtal har det blivit hittills?

– Inga alls faktiskt. Människor har en förmåga att bli väldigt fega och stoppa huvudet i sanden när sanningen om dem kryper fram.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.