Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Upptäck våra fördjupande analyser inom medier och marknadsföring

Prenumerera

Digitalt presenteras av:

Iprospect köper norsk bolag

Sökmarknadsföringsbolaget Iprospect köper det norska bolaget Qualitè Search Marketing. Svenska Iprospect startade nyligen kontor i Göteborg och Malmö.


Publicerad 2011-05-11 13:23

Ämnen i artikeln:

Iprospect

Dela artikeln:

Norska Iprospect och sökbolaget Qualitès bildar tillsammans Norges största aktör inom sökmarknadsföring. Bolaget flyttar in de nya ägarnas lokaler i dagarna.

– För Iprospect i Norden innebär det här både att vi ytterligare stärker vår position i Norge, men också att vi tar ytterligare ett kliv på nordisk nivå och utökar vår position som regionens största leverantör inom sök och digitalresponsmarknadsföring med drygt 60 anställda, säger Morten Flamand, nordisk affärsutvecklingsdirektör på iProspect.

Syftet med affären är att växa marknaden, få tillgång till nya kunder och spetskompetens inom sök. Qualitè startade hösten 2009 i Norge.

– Ju större och starkare vi är på närliggande marknader desto bättre för oss eftersom en ganska stor del av våra kunder är internationella, säger Patrik Gamryd, vd på Iprospect i Sverige.

Synnöve Almer

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.