Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Iprospect köper norsk bolag

Publicerad: 11 Maj 2011, 13:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:11

Sökmarknadsföringsbolaget Iprospect köper det norska bolaget Qualitè Search Marketing. Svenska Iprospect startade nyligen kontor i Göteborg och Malmö.


Ämnen i artikeln:

Iprospect

Norska Iprospect och sökbolaget Qualitès bildar tillsammans Norges största aktör inom sökmarknadsföring. Bolaget flyttar in de nya ägarnas lokaler i dagarna.

– För Iprospect i Norden innebär det här både att vi ytterligare stärker vår position i Norge, men också att vi tar ytterligare ett kliv på nordisk nivå och utökar vår position som regionens största leverantör inom sök och digitalresponsmarknadsföring med drygt 60 anställda, säger Morten Flamand, nordisk affärsutvecklingsdirektör på iProspect.

Syftet med affären är att växa marknaden, få tillgång till nya kunder och spetskompetens inom sök. Qualitè startade hösten 2009 i Norge.

– Ju större och starkare vi är på närliggande marknader desto bättre för oss eftersom en ganska stor del av våra kunder är internationella, säger Patrik Gamryd, vd på Iprospect i Sverige.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

Iprospect

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.