Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Iprospect bäst enligt Forrester

Publicerad: 29 Januari 2009, 08:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:32

Aegis sökbyrå Iprospect har det bästa erbjudandet enligt analysfirman Forrester. "Det är självklart viktigt för våra svenska kunder men framför allt de vi jobbar internationellt med", säger Patrik Gamryd, vd på Iprospect i Sverige.


Patrik Gamryd, vd på Iprospect. Foto: Johan Marklund. Enligt Forresters rapport är Iprospect bäst både på strategier och generella erbjudanden till kunderna. Rapporten tar sitt avstamp på den amerikanska marknaden men inkluderar även de större byråer som finns representerade internationellt.

- Vår globala täckning är oerhört viktigt. Många kunder jobbar internationellt, samtidigt är sök något med stark lokal förankring, därför har vi kontor i alla nordiska länder till exempel, säger Patrik Gamryd.

Forrester gjorde en liknande rapport förra året, då fanns även WPP:s Outrider med. I år finns de inte med i rapporten och Iprospect är det enda företaget med täckning på den svenska marknaden.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.