Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Informationsföreningen sänder live i mobilen

Publicerad: 20 Maj 2010, 11:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:50

Sveriges Informationsförening satsar stort på digital kommunikation när internationella World PR Forum kommer till Stockholm.


I år är Sveriges informationsförening värd för den internationella konferensen World Public Relations Forum för första gången. Över 300 deltagare från 25 länder samlas i Stockholm den 14-15 juni, men sedan länge har världens kommunikatörer kunnat diskutera och kommentera mötets agenda – författandet av manifestet ”The Stockholm Accords” som ska slå fast kommunikationens roll i organisationen.

En av Informationsföreningens föresatser är att göra mötet till en av världens mest lättillgängliga konferenser.

– Vi gör en interaktiv konferens. Vi sänder live från konferensen på nätet så att de som inte kan komma kan följa med och kommentera via nätet. Det går även att kommentera händelserna på scen via Twitter, säger Sylvia Nylin, vd på Sveriges Informationsförening.

Branschföreningen har även tillsammans med sponsorn World Television tagit fram en Iphone-applikation. Den lanseras i samband med konferensen och där kan de som inte har tillgång till dator följa konferensen livesänd via mobilen. Iphone-applikationen kommer att vara gratis att ladda ner.

– Vi ska konvertera applikationen sen och använda den för att på ett enkelt sätt informera om vår verksamhet via mobilen. Exakt hur är inte klart ännu, säger Sylvia Nylin.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.