söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Inför börsnoteringen: Readly tappar Bonnier News och Aller Media

Publicerad: 14 september 2020, 08:50

Bonnier News och Aller Media säger upp sina förlagsavtal med prenumerationstjänsten Readly som ska börsnoteras i slutet av september. Foto: Readly/pressbild

Readly, en digital magasinstjänst, tappar både Aller Media och Bonnier News. De säger upp sina respektive förlagsavtal med Readly – som ska börsnoteras i slutet av september.

Ämnen i artikeln:

ReadlyBonnierBonnier NewsAller Media

DG


Totalt har Readly avtal med cirka 800 så kallade tredjepartsförlag. Nu har två av dem, Aller Media och Bonnier News, sagt upp sina respektive förlagsavtal med Readly. Det framgår av ett pressmeddelande. 

LÄS OCKSÅ: Readly satsar på kurerat – lanserar Readly Articles  

För en dryg vecka sedan, den 7 september, meddelade prenumerationsbolaget att det ska börsnoteras i slutet av september i år. Befintliga och nya investerare har dock försäkrat Readly om att de två avhoppen inte ska påverka deras investeringar på totalt 390 miljoner kronor i bolaget i samband med dess börsintroduktion.

”Readlys finansiella mål och strategi förblir oförändrade. Av regulatoriska skäl har Readly upprättat och lämnat in ett tilläggsprospekt till Finansinspektionen. Tilläggsprospektet kommer att publiceras omedelbart efter Finansinspektionens godkännande”, framgår det av pressmeddelandet.

Här är Readlys åtta investerare

Befintliga aktieägare: 

Swedbank Robur

Tredje AP-fonden 

Consensus Småbolagsfond

 

Kommande börsinvesterare: 

TIN Fonder

Handelsbanken Fonder

C WorldWide Asset Management

Skandia Fonder 

Skandia Liv 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev