Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Improveme får ny chefredaktör

Publicerad: 4 Februari 2015, 05:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:14

Som en del i en större omorganisation har Ricki Petrini blivit ny chefredaktör för Improveme.


Ricki Petrini har tidigare bland annat arbetat som nordisk chefredaktör på Procter & Gambles kundtidning Vison Magazine.

Rekryteringen är en del i en större omorganisation på Improveme. Webb-magasinet kommer gå från att vara ett hälso- och skönhetsmagasin till att satsa mer på livsstil. Målet är att göra läsararna mer uppmärksammade på deras redaktionella material.

– Det är superspännande att komma till Impoveme i det här läget. Man sökte en chefredaktör som kunde utveckla portalen och jag har fått mycket fria händer. Vi kommer även att göra en nylansering av portalen under våren, säger Ricki Petrini till Dagens Media.

Vad kan du göra för Improveme?

– Jag tror att jag har en bra kombination av erfarenheter i min bakgrund. Jag har jobbat med magasin i print och även digitalt på kundsidan. Jag vet i vilket sammanhang man vill synas som kund och att man vill synas på rätt ställe.

Daniel Nyhlén, som varit chefredaktör de senaste sju åren, får rollen som publisher med ansvar för redaktionell affärsutveckling och försäljning.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.