Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

IDG in i Silows nya sajt

Publicerad: 15 April 2010, 09:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:53

IDG går in som mediepartner till nystartade Teknikdebatt.se.


Som Dagensmedia.se tidigare berättat startar Metro Tekniks förre vd Andreas Silow Teknikdebatt.se. Nu står sajten klar och har fått IDG som mediepartner.

– Teknikdebatt.se har precis samma agenda som vi har haft i över 30 år, de vill lyfta fram teknikfrågor i samhällsdebatten. Jag hoppas att samarbetet kan leda till att tekniken blir en stor fråga, nu när det är valår och allt, säger IDG-vd:n Lars Dahmén till Dagensmedia.se.

Partnerskapet går ut på att erbjuda Teknikdebatt.se synlighet via kanaler som Computer Sweden, Teknik360.se och IDG.se.

– Deras debatter måste komma ut, och vårt nätverk är helt dominerande inom teknikområdet, det är där alla intresserade finns, säger Lars Dahmén.

Teknikdebatt.se kommer tillsammans med IDG förse läsarna med nyheter, debatt och opinion.

- Det är fantastiskt roligt att samtidigt som vi släpper sajten också kunna gå ut med vårt samarbete med IDG. Vi har haft väldigt konstruktiva diskussioner med IDG, och deras styrka och flexibilitet gör dem till en perfekt partner för oss, säger Andreas Silow, vd på Teknikdebatt.se, i ett pressmeddelande.

Therese Johansson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.