Ida Warg till United Screens

2018-02-13 08:46  
"Jag är jätteglad över att ha gått tillbaka till United Screens nätverk, de är trygga partners att arbeta med", säger Ida Warg.

Hälsoprofilen Ida Warg återvänder till United Screens.

Ida Warg är en av Sveriges största influencers och livsstilsprofiler. I dagsläget har hon över 170 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal, tillika 184 000 följare på sin Instagram.

I slutet av 2016 valde Ida Warg att lämna United Screens för att istället ansluta till TV4:s ENT. Nu återväder hon till United Screens som Youtube-nätverk.

– Jag är jätteglad över att ha gått tillbaka till United Screens nätverk, de är trygga partners att arbeta med. Jag ser väldigt mycket fram att fördjupa samarbetet ytterligare kring min Youtube-kanal, så jag hoppas att mina tittare kommer uppskatta mitt fortsatta arbete med rörligt material och Youtube, säger Ida Warg i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt