Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Ida Warg till Baaam

Publicerad: 1 Mars 2018, 08:57
Uppdaterad: 1 Mars 2018, 09:12

Ida Warg går till Baaam. Foto: Ida Warg

Baaams chefredaktör Jennie Sandberg om samarbetet: "Ida Warg och Baam är en perfekt match".


Ämnen i artikeln:

Baaaminfluencer

Tränings- och livsstilsinfluencern Ida Warg ansluter sin blogg till Baaam, med start den 1 mars. Ida Warg kommer närmast från Metro Mode, och har bloggat i 8 år.

– Ida Warg och Baaam är en perfect match. Hon är otroligt driven och en viktig rekrytering i arbetet med att skala upp vår verksamhet. Vi jobbar väldigt nära våra profiler för att maxa ett engagerande innehåll och en lönsam affär, här blir Ida en viktig nyckelperson. Vi välkomnar verkligen detta starka, proffsiga och energiska tillskott, kommenterar Jennie Sandberg som är chefredaktör på Baaam.

Ida Warg ser fram emot den nya samarbetet:

– Baaam står för något helt nytt och jag är väldigt glad över det här samarbetet. Det är en otroligt duktig redaktion med spännande nätverk och högt tempo. Jag lockas av deras sätt att arbeta med sina profiler och jag är övertygad om att det här kommer gynna oss båda, kommenterar hon.

Baaam är en plattform för unga kvinnor. Sedan tidigare bloggar influencers som Flora Wiström, Dasha Girine, Kristin Zetterlund, Chrystelle Eriksberger och Lydia Tsegay på Baaam.se.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Baaaminfluencer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.