Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag02.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Hyper Island ska utbilda Aller Media

Publicerad: 6 Oktober 2015, 07:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:27

Samtliga medarbetare på Aller Media ska utbildas i digitala medier.


Ämnen i artikeln:

Hyper IslandAller Media

Tidskriftsförlaget Aller Media har vid flera tillfällen berättat om hur de vill förstärka sin närvaro i digitala kanaler. För ett år sedan anställdes därför en digital utvecklingsdirektör i Niklas Engström.

Nästa steg i det arbetet är ett utbildningssamarbete med Hyper Island. Samtliga 550 anställda på företaget ska utbildas i digitala medier under oktober månad.

- Utbildningssatsningen är en av de största vi har gjort inom Aller media och är en viktig förutsättning för vår digitala transformation. Vi behöver bredda vår affär med både nya produkter och tjänster och utveckla vårt digitala innehåll. Samarbetet med Hyper Island kommer ge oss både inspiration, kunskap och verktyg, säger Niklas Engström i ett pressmedelande.

Samarbetet med Hyper Island innebär också ett praktikprogram där några av skolans studenter ska arbeta med projekt som har valts ut av Aller Media för att få erfarenhet från näringslivet.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hyper IslandAller Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.