Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Hoppet ute för 24Sverige – köpare drar sig ur

Publicerad: 20 augusti 2019, 06:25

24Sveriges vd Jeanette Lindström.

På måndagen kom beskedet att förhandlingarna om 24Sverige avbrutits. Konkursförvaltaren beklagar att han inte har lyckats finna en lösning för mediekoncernen.


Ämnen i artikeln:

Lokalpress24Sverige

I går eftermiddag stod det klart att de tilltänkta köparna av mediekoncernen 24Sverige backar. Det rapporterar Barometern.

Det var i förra veckan som en annan intressent tog tillbaka sitt engagemang varpå nästa budgivare satte sig vid förhandlingsbordet. Men de samtal som hållits under helgen ledde ingen vart. Och på måndagseftermiddagen kom beskedet att det inte blir någon affär denna gång heller.

Enligt konkursförvaltare Erik M Gabrielsson finns det fler spekulanter, men de krav som ställts gör att han inte ser någon lösning i sikte. Därför kommer inventarierna nu att hamna hos ett auktionsföretag.

”Sammanfattningsvis är jag den förste att beklaga att jag misslyckats med att finna en lösning för koncernen. Fram till idag har jag emellertid verkligen trott att affären skall kunna genomföras och det är också de signaler jag löpande fått från intressenterna. Det är först när tidigare okända villkor framförts i affärernas absoluta slutskede, som jag i-vart-och-ett av de två senare fallen för konkursboet måste avböja att genomföra en affär”, skriver han i ett pressmeddelande.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Lokalpress24Sverige

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev