Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Hon lämnar Omni för SVT

Publicerad: 8 oktober 2020, 10:52

Djeiran Amini Björklund går från Omni till SVT, och en roll som gruppchef på onlinedesken för riksnyheterna.

Foto: SVT

Djeiran Amini Björklund lämnar Omni för att istället ansluta till onlinedesken på SVT. Därmed återvänder hon till sin tidigare arbetsplats.


Ämnen i artikeln:

SVTOmni

Djeiran Amini Björklund kommer närmast från tjänsten som produktchef på Omni. Nu återvänder hon till SVT, där hon tidigare lett arbetet med att utveckla SVT.se till en nyhetssajt, för att bli gruppchef på onlinedesken för riksnyheterna.

– Jag är väldigt glad över att vara på väg tillbaka till SVT och en så spännande roll. Jag får energi av att leda, utveckla och inspirera och ser verkligen fram emot att lära känna min nya grupp och tillsammans ta oss an SVT Nyheters viktiga uppdrag och framtida utmaningar, säger Djeiran Amini Björklund, i ett pressmeddelande.

Onlineavdelningens chef Michael Kucera:

– Djeiran Amini har en unik bakgrund som kombinerar många års redaktionellt jobb i olika roller med gedigen erfarenhet av digitalt tekniskt utvecklingsarbete. Det är en unik kombination som vi kommer att ha stor nytta när vi fortsätter att utveckla innehållet i SVT:s nyhetstjänst.

 

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SVTOmni

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News