tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Hon blir till ny chefredaktör för Svenska fans

Publicerad: 2 december 2021, 12:07

Aldijana Talic blir till ny chefredaktör för Svenska fans.

Foto: Pressbild

Efter positioner på bland annat SVT, SR och GT/Expressen värvas Aldijana Talic som chefredaktör där hon inledde sin karriär, på Svenska fans. ”Vi sökte efter någon som kan komma in med energi, visioner och som har ett driv att ta SvenskaFans till nästa nivå”, säger Uffe Bodin, mediachef på ESMG.

Ämnen i artikeln:

Svenska Fans

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@dagensmedia.se


Aldijana Talic värvas från Göteborgs universitets tidning, Spionen, där hon var chefredaktör och ansvarig utgivare. 2010 inledde hon sin journalistiska karriär på Svenska fans som skribent. Drygt tio år senare återvänder hon nu som chefredaktör.

– Det är en fantastisk ära att få ta sig an detta uppdrag och samtidigt få komma tillbaka till moderskeppet som banade väg för mig som journalist. SvenskaFans är som plattform att likna vid en institution, som kanske mer än någonsin gör sig relevant med sin gedigna och unika karaktär. Vi ska fortsätta stärka vår position i svensk supporterkultur och sportmedia, säger Aldijana Talic i ett pressmeddelande.

Rekryteringen är ett led i Everysport Media Groups, ESMG, strategi för att öka den organiska tillväxten.

– Vi sökte efter någon som kan komma in med energi, visioner och som har ett driv att ta SvenskaFans till nästa nivå. Det har vi funnit i Aldijana. Vi har stor tilltro till hennes förmåga att fortsätta utveckla sajten och samtidigt vårda dess rika arv, säger Uffe Bodin, mediachef på ESMG. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev