Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Hon är Traderas nya marknadschef

Publicerad: 13 September 2011, 07:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:58

Christina Kilström lämnar efter nio år Coca-Cola för att bli marknadschef på auktionssajten Tradera.


Ämnen i artikeln:

Tradera

Christina Kilström kommer närmast från en tjänst på Coca-Cola som marknadschef för New Business. Nu går hon till Tradera där hon blir marknadschef.

– Coca-Cola är en bra skola där jag lärt mig mycket om affärsutveckling, kundsamarbeten och att bygga starka varumärken. Samtidigt är jag väldigt ödmjuk inför det faktum att detta är en helt ny bransch för mig där jag har mycket att lära, säger Christina Kilström i ett pressmeddelande.

Ylva Ekborn, operativ chef på Tradera säger till dagensmedia.se:

– Vi går igenom en spännande förändringsprocess där vi går från att vara en auktionssajt till mer av en köp- och säljsajt. Och då vi mer tävlar med övriga e-handlare behöver vi bli mer sofistikerade i vår marknadsföring, säger Ylva Ekborn, operativ chef på Tradera.

Hon fortsätter:

– Tidigare har vi marknadsfört oss nästan uteslutande på webben men nu har vi ambitionen att jobba integrerat. Vi kommer satsa mer på marknadsföring framöver och därför tar vi in Christina Kilström som har en gedigen bakgrund och som har jobbat mycket med att bygga varumärken och med marknadsföring i traditionella medier.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Tradera

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.