Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Hela Skåne skaffar digital chef

Publicerad: 13 December 2010, 05:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:28

Nästa år ska Hela Skåne öka de digitala intäkterna med 100 procent. Ansvarig blir Peo Persson, som hämtas internt.


Ämnen i artikeln:

Hela Skåne

- Vi tycker vi har för lite intäkter på den digitala sidan i jämförelse med våra sammanslagna intäkter. Därför ska vi jobba med att dubbla intäkterna varje år de närmaste åren, säger Robert Bäcklin, vd på Hela Skåne.

Målet ska enligt Robert Bäcklin nås genom att paketera det som redan finns i de digitala tidningarna till enhetliga bra produkter, som ska säljas både på riksmarknaden, den regionala marknaden i Skåne samt i Danmark. De ska också, på sikt, skapa kundunika lösningar med bland annat rörliga bilder, berättar han.

- Alla produkter kommer inte vara färdiga till januari. Vi jobbar just nu med att utveckla produkterna och de kommer bli färdiga efterhand, säger Robert Bäcklin.

Den ansvariga för att öka intäkterna blir Peo Persson, som jobbar med digital media på annonspaketet.

Hela Skåne

Hela Skåne säljer åt Sydsvenskan Dagbladet, Helsingborg Dagblad, Skånska Dagbladet, Norra Skåne, Kristianstadsbladet, Ystads Allehanda, Trelleborgs Allehanda, City.

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Ämnen i artikeln:

Hela Skåne

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.