Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalt

Hårfrisörskan Tiffany från "Hipphipp" startar vlogg

Publicerad: 14 November 2013, 08:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:56

Hårfrisörskan Tiffanys videoblogg är det första resultatet av Anagrams samarbete med Pocket Entertainment.


I augusti berättade Dagens Media att produktionsbolaget Anagram köpt mobil-tv-företaget Pocket Entertainment. Syftet med köpet var att förstärka bolaget med digital kompetens.

Nu rullas den första gemensamma produktionen ut i form av Tiffany Perssons vlogg. Hårfrisörskan Tiffany från Staffanstorp spelas av Melodifestival-aktuelle Anders Jansson och blev känd i humorserien "Hipphipp" i början av 2000-talet.

– Tiffanys vlogg är ett talande exempel på hur Anagram och Pocket Entertainment kompletterar varandra, säger Elin Sandström Lundh, vd på Pocket Entertainment i ett pressmeddelande.

I sitt första vlogg-inlägg på Youtube gick Tiffany ut med en vädjan om att hitta sponsorer. Snabbast gensvar fick hon från Sparbanken Öresund.

– Det var självklart för oss att stödja Tiffany i hennes viktiga insats för den skånska kulturen, säger Magnus Månsson, Chef Affärsutveckling på Sparbanken Öresund i ett pressmeddelande..

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.