Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökDigitalt

Här blir Mobilios vd Sverigemästare i Shootfighting

Publicerad: 11 December 2013, 08:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:54

Hallå där... Alexander Pärleros, vd på Schibsted-bolaget Mobilio, som nu kan titulera sig Sverigemästare i Shootfighting.


Ämnen i artikeln:

Schibsted

Alexander Pärleros är inte bara vd på det Schibsted-ägda bolaget Mobilio och Sverigemästare på hamburgerätning. Nu kan "Pärlan" också titulera sig svensk tungviktsmästare i Shootfighting.

Detta efter att han i lördags gick titelmatchen mot Mikael Pettersson från Sundsvall (Kostic Leo, av Alexander Pärleros kallad "danskjäveln", hoppade av av matchen, reds anm.).

– Det känns riktigt bra, jag har tränat hårt under hela året och i och med det här har jag nått mitt mål. Det känns väldigt skönt att det är över. Man brottas hela tiden med psyket som flyger upp och ner som en berg- och dalbana. Man slängs från att vara taggad till att vara livrädd och så är det fram tills man går in i buren och bara släpper allt, säger Alexander Pärleros till Dagens Media.

Gick matchen som du tänkte?

– Jag tänkte först försöka gå till avslut snabbt men min motståndare dök hela tiden på mina ben och ville inte köra stående. Vi hamnade på marken och mycket av matchen utspelade sig där. Vi gick tiden ut vilket är två gånger fem minuter. Det var nytt för mig och en bra erfarenhet.

Siktar du på VM nu?

– Haha vi får se vad det blir men det är inte helt omöjligt. Jag har inte tänkt så mycket på det utan kommer att vila upp mig lite och fira jul. Sedan får vi se vad de nya målen blir.

Även för Mobilio går det bra och nyligen uppmärksammade Dagens Industri bolaget, som i dag har en lönsamhet på 25 procent.

I dag, ett och ett halvt år efter lanseringen, är Mobilio Sveriges största digitala återförsäljare av mobiltelefoner och abonnemang. Bolaget omsätter tre miljoner kronor i månaden och gör mellan 700 000 och 800 000 kronor i vinst varje månad.

LÄS OCKSÅ:

Dante Thomsen


Ämnen i artikeln:

Schibsted

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev