Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Här är veckans mobilraket

Publicerad: 6 maj 2015, 13:10
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:02

Med 219 724 unika webbläsare ökade Klart.se:s mobilsajt bäst i veckans KIA-index.


I Sveriges Annonsörers KIA-index är det mobil.klart.se som är den sajt som besökts av flest unika webbläsare under vecka 18.

Sajten besöktes av 219 724 unika webbläsare, vilket av en ökning på 24,5 procent. Sajten klättrade upp till plats 20 på KIA-index.

– Vi ser att trafiken ökar kraftigt i takt med att vårsolen värmer oss svenskar efter en period av regn och rusk. Valborgsmässoaftonen är startskottet för den period då svenskarna kollar värdet allra mest, säger Åsa Bengter, vd på Klart.se, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Majoriteten av våra besökare återkommer flera gånger per dag för att ta del av senaste uppdateringen. Det har blivit en populär form av förströelse och vi kommer satsa stenhårt på att utveckla våra mobila plattformar.

Sämre gick det för Newsner mobil som minskade sina unika webbläsare med 32,5 procent. Sajten besöktes av 774 337 unika webbläsare under vecka 18.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.