Här är Mark Zuckerbergs nyårslöfte

2017-01-04 09:29  

Efter ett tumultartat år vill Facebooks Mark Zuckerberg lyssna mer till människors åsikter.

2016 var ett år som i mångt och mycket präglades av kritik mot falska nyheter, mätfel och censur för Facebooks del.

I ett Facebook-inlägg låter Mark Zuckerberg världen veta att hans nyårslöfte är att prata mer med människor om deras åsikter, skriver BBC.

"Efter ett tumultartat år är min förhoppning inför den här utmaningen att komma ut mer och prata mer med människor om hur de lever, arbetar och tänker om framtiden.", skriver han och fortsätter:

"Mitt jobb handlar om att koppla samman världen och ge alla en röst. Jag vill personligen höra mer av dessa röster i år."

Han skriver även att teknologi och globalisering har gjort oss med produktiva och mer nära varandra i årtionden men att det också har bidragit till en splittring.

"Det har skapat många fördelar men för många har det också gjort livet mer utmanande. Det har bidragit till en större känsla av splittring än vad jag har känt under min livstid. Vi behöver hitta ett sätt att förändra spelet så att det funkar för alla.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt