Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalt

Här är Gunilla Askers nya uppdrag

Publicerad: 7 april 2020, 08:36

Gunilla Asker byter bransch igen.

Foto: Janne Næss

Från ledningskonsult till vd för digitala produktbolaget Edge.


Ämnen i artikeln:

Svenska DagbladetSvDICAGunilla Asker

Gunilla Asker, tidigare marknadsdirektör på Ica och vd för Svenska Dagbladet, blir ny vd för Edge. 

Edge affärsmodell går ut på att leverera digitala produkter som hjälper organisationer att förenkla och effektivisera arbetet med HR- och personalfrågor. 

Gunilla Asker lämnade Ica i juli förra året, efter bara ett år som marknadsdirektör. Rollen som vd för Svenska Dagbladet lämnade hon i februari 2018 i samband med en omorganisation. Senast kommer hon från Hall Media där hon varit ledningskonsult. 

– Edge har gjort en imponerande transformation, att ställa om sitt erbjudande till en e-handel för att hjälpa HR, chefer och personalansvariga att enklare och mer tillgängligt kunna skapa en trygg och schysst vardag för medarbetarna. Oavsett om man arbetar strategiskt eller operativt med HR-frågor så tycker jag den aspekten är viktigare än någonsin, säger Gunilla Asker, i ett pressmeddelande. 

Gunilla Asker är även verksam som styrelseledamot i Tinius Trust, Blommenholm Industrier AS och Knowit AB. Hon tillträder sin nya tjänst den 4 maj 2020.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.